Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 13-19 Decembrie 2014


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 13-19 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 19 Decembrie – 19 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Ziua de 14 decembrie poate fi considerata o usa intredeschisa norocului. Dureaza numai o zi, dar, in acest rastimp, se pot petrece fie mai multe lucruri agreabile in viata lor, fie unul singur, dar important.

Pe 18 si 19 decembrie, o serie de ipostaze casnice sau domestice ii pot scoate din sarite sau acestea pot genera, la randul lor, alte conflicte. Totul pleaca de la nimic, dar “arde” cu intensitate. Se vor stinge la fel de brusc cum au aparut. Nu la fel stau lucrurile, daca aceste conflicte, care vin fulgerator, privesc o latura procesuala, conflictuala cu grad mare de risc si cu rezonanta financiara. Atunci, efectele lor nu se vor stinge imediat.

Dimpotriva, dupa o perioada de acalmie, ele vor reveni in actualitate si se vor consuma, prin combustie astrala, intre iunie-septembrie 2015. Zi neinspirata pentru decizii financiare sau masuri cu o consecinta importanta pentru banii lor de fiecare zi. Dar aici intervine o nuanta care poate provoca aceste decizii: relatia cu colegii, sefii sau cu munca retribuita.

Astfel, unii pot primi o sanctiune ce reflecta o greseala pe care au comis-o mai demult, fie poate fi vorba de o retinere din salariu (imputare, amenda). Sanatatea le poate pune unora probleme daca au boli cronice, in general, sau daca au afectiuni medii ori severe legate de sistemul osos, in special. Mercur intra pe 17 decembrie in Capricorn, marcandu-le munca de fiecare zi prin restrictii, efort intelectual sau fizic intens si volum de munca crescut.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...