Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 12 – 18 Septembrie 2015


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12 – 18 Septembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 12 – 18 Septembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Inca o saptamana buna in plan personal. Marte si Venus lucreaza din astral pentru sustinerea acestor nativi care au forta fizica, vigoare mentala, determinare, capacitate de a rezista la stres si noroc.

Intre 12 si 13 septembrie ei se ocupa de bani, se gandesc la bani si, poate ca, faza de Luna Noua se va asocia cu inceputul unei noi perioade in care se va produce o modificare a statutului lor financiar pe relatia cu munca. Chiar daca aspectul nu indica abundenta sau sume mari de bani, o ameliorare se poate produce in urmatoarele zile si saptamani, ca urmare a acestor tranzite ce pot declansa contexte favorabile lor. Intre 14 si 16 septembrie, Leii vor fi obligati sa comunice, sa vorbeasca, sa-si prezinte ideile sau intentiile mai mult decat in alte dati.

Pana pe 18 septembrie pot face acest lucru cu rost si cu spor. Dupa aceasta data, insa, Mercur, planeta comunicarii, plasata acum chiar in casa comunicarii, va intra in miscare aparent retrograda si nu le va mai permite o evolutie la fel de frumoasa. De asemenea, pana pe 18 septembrie, ei pot face o serie de drumuri; dupa aceea, ele se incurca, se intarzie, se amana, se complica din cauza unor fapte marunte. Relatiile cu strainatatea sunt amestecate prin tot felul de bruiaje sau neconcordante.

Intre 16 septembrie dupa-amiaza si 18 septembrie, nativii au toate sansele sa fie acaparati de treburile casei si/sau ale familiei de unde se vor ivi destule motive sa se enerveze, sa se ingrijoreze si, evident, sa se implice in remedierea lor. Dar, tinand cont de faptul ca sunt in forma fizic si psihica buna, se vor descurca mai ales ca, din 18 septembrie, Saturn va parasi aceasta casa a IV-a, in care a stat aproape trei ani, si va intra definitiv in Sagetator, respectiv in casa a V-a.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...