Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 12-18 Octombrie 2019


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12-18 Octombrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 12-18 Octombrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 12 și 14 octombrie spre seară, idei în dialog, conversații pe teme generale, care au, sau pot avea, menirea de a-i aduce nativului o lămurire necesară înaintea luării unor decizii importante.

Confruntări de opinii pline de disconfort, dezbateri aprinse amplificate sau chiar agravate, în forma lor de manifestare, de Luna Plină în Berbec, care va avea loc la sfârșitul zilei de 13 octombrie. În ceea ce-i privește pe Lei, nu se va putea vorbi de o “criză de idei”, ci de o criză de conștiință și de dorința lor de a nu aprofunda regimul conflictual în care acesta se plasează față de oamenii importanți și instituțiile de care nu se pot despărți sau dezice. Asta nu înseamnă că Leii vor ceda, că se vor dovedi toleranți sau că își vor abandona principiile, ci doar că vor încerca să tempereze avântul unora, ba chiar și propriile tendințe combative și intransigente.

Atenție dacă aceste dispute și ipostaze de viață au legătură cu locul de muncă, pentru că îl vor pune pe câte un nativ să aleagă între propriile lui convingeri și interesele impuse de activitatea desfășurată prin specificul profesiei. Pe de altă parte, nativii înșiși vor trece printr-o perioadă de radicalizare sau de cristalizare a conștiinței lor (dacă va fi vorba de cei tineri), prin felul în care vor înțelege și vor judeca evenimentele cu semnificație pentru parcursul lor profesional și pentru opțiunile esențiale de viață.

Între 14 octombrie, după ora 19:29, și dimineața zilei de 17 octombrie, nevoia de a elimina factorii de instabilitate socio-profesională, doar că unele destabilizări pot privi un sector vulnerabil pentru nativi: rudele și părinții ori averea (patrimoniul) nativului ce nu trebuie expusă riscului.

Între 17 octombrie, după ora 5:30, și 18 octombrie, dialoguri cu unii prieteni, menținute din politețe, comunicare superficială, de ocazie, fără vreun beneficiu real.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Leu:

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: