Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 12-18 Noiembrie 2016


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12-18 Noiembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 12-18 Noiembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 12 si 13 noiembrie dimineata, posibile conflicte interioare provenind de la felul in care nativii vad viata si realitatea care-i provoaca fie sa ia atitudine si sa se lupte cu ideile sau cu persoanele cu care intra in contradictie, fie sa cedeze, sa se declare infranti si sa recunoasca forta unui sistem in care au intrat mai puternic decat ei.

Contextul astral nu va permite spiritului lor, rascolit de o multime de provocari cotidiene, sa se concentreze in conditiile unui examen. Pe 12 noiembrie, Mercur va intra in casa a V-a si, de acolo, va intensifica focul iubirii, cheful de aventura, dorinta de a se face remarcati prin spiritul liber (libertin?), prin performantele sportive, prin curajul si capacitatea de a se debarasa de obligatiile ce le revin in favoarea unor actiuni ce le dau satisfactii pe moment.

In aceiasi zi, Venus va intra in casa sanatatii, ceea ce va reprezenta un factor pozitiv atat pentru starea generala, cat si pentru refacerea dupa o boala. Intre 13 noiembrie (dupa ora 04:24′) si 15 noiembrie (pana la ora 03:23′), Leii vor fi obligati sa se confrunte cu situatii dintre cele mai dure cu privire la cariera, functia sau demnitatea si notorietatea lor.

Pe 14 noiembrie, cand se va produce Luna Plina in Taur, adica pe casa a X-a a ridicarii dvs. in rang social, Luna Neagra va fi mai puternica, mai determinanta decat in alte zile si, prin asta, mai periculoasa. Nu amplificati conflictele in desfasurare, nu recurgeti la gesturi de forta, nu impingeti relatiile interumane la limita rezistentei lor.

Marte, pe casa dusmanilor si contractelor ori a proceselor, va va face imprudenti permitand, astfel, fortei lui distructive sa lucreze in detrimentul dvs. Pe 15, 16 si 17 noiembrie (pana la ora 02:57′), sfaturile unor prieteni pot contine o doza de adevar de care e bine sa tineti cont. In restul zilei de 17 si, apoi, pe 18 noiembrie, discrete tulburari de metabolism sau disfunctii gastrice.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...