Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 12 – 18 Martie 2016


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12 – 18 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 12 – 18 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 12 si 13 martie, unii nativi vor dezvolta o tendinta, utila lor dar neconvenabila pentru cei din jur, de a-si consolida un statut socio-profesional, de a face parada de virtutile lor, de a-si exercita dreptul de a decide discretionar (mai ales daca sunt “sefi”), in scopul de a-si consolida o pozitie ori de a face impresie in fata opiniei publice.

In cerc restrans, ei se vor “da mari”, cu orice prilej. Pe 14 si 15 martie, relatiile in care intervine un dram de simpatie, de atractie sau chiar de afectiune pot fi incercate de “alunecari de teren”. Ceva fuge de sub picioarele unor nativi care asista, neputinciosi, la degradarea relatiilor bazate pe prietenie sau pe atractie.

Uneori, ei insisi pot fi cei care declanseaza o criza in acest cadru relational, manifestandu-si atasamentul sau atractia fata de unele persoane ceea ce starneste furia, nemultumirea sau, dupa caz, gelozia prietenilor si partenerilor.

Aventura este, pentru ei, o provocare aproape irezistibila. Mai exista o dimensiune astrala a acestor zile care activeaza cele doua case ale banilor si beneficiilor materiale, extrem de puternica, ceea ce poate reprezenta o motivatie reala nu doar o justificare subiectiva! – pentru escapadele sau brustele lor atasamente.

Este un moment al contradictiilor si conflictelor potentiale, provocate chiar de ei. Intre 16 si 18 martie (pana la ora 9 dimineata), Leii se vor putea confrunta cu posibile stari de disconfort gastric, de suferinte osoase sau de reactii cutanate pe fondul unui aliment, medicament sau tratament pe care organismul nu-l suporta.

Dupa ora 9 dimineata, va creste nivelul de orgoliu si se va intensifica dorinta nativilor de a face lucruri importante care sa-i ridice in proprii lor ochi. Individualismul, dorinta de a cuceri, de a dobori recorduri sau de a frange inimi va continua pana in seara zilei de 20 martie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...