Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 12 – 18 Decembrie 2015


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12 – 18 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 12 – 18 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Leii sunt dintre cei pe care peisajul cuadraturilor si opozitiilor ce caracterizeaza perioada cuprinsa intre 12 si 18 decembrie ii atinge mai putin.

Dimineata zilei de 12 decembrie poarta inca marcajul Lunii Noi din Sagetator produse cu o zi inainte, pe casa a V-a a cerului lor astral, unde poate ca a provocat “incendii” sufletesti, pe fondul unui chef de aventura, al unui stil de viata sportiv, exuberant, eliberat de constrangeri.

Gandurile si aspiratiile lor din ultima perioada evolueaza dezinvolt, transformandu-i in niste fiinte ce nu suporta interdictiile sau care sfideaza limitarile. In restul zilei de 12 decembrie, apoi pe 13 si 14 decembrie (pana la ora15), Leii se vor concentra pe munca, eficienta si harnicie. Unele persoane care apartin acestei zodii se pot simti plictisite de responsabilitati. Nu sunt excluse discrete afectiuni ale sistemului osos, al pielii pe fondul fluctuatiilor nivelului de minerale din organism.

Intre 14 decembrie dupa-amiaza si 16 decembrie seara (ora 20), din pacate, Leii isi vor iesi prea lesne din sarite, se vor repezi sa lanseze acuzatiile nedreptate, raspunzand disproportionat, la cea mai mica aluzie, prin critici si observatii acide. Conflictele se nasc din senin, mai ales intre soti sau intre nativi si rude. Un alt motiv pentru care ei pot reactiona brutal sunt interesele personale sau materiale pe care si le vad amenintate pe principiul “ce-i al meu, e doar al meu”.

Intre 17 si 18 decembrie, tot avantajele materiale le ocupa atentia, de asta-data ei fiind concentrati pe obtinerea unui bonus, a unui favor prin “inmuierea” adversarului pentru care vor arunca in lupta, in lipsa argumentelor, flatari si linguseli si vor juca pe cartea simpatiei si compasiunii pentru a castiga increderea.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...