Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 11-17 noiembrie 2017


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11-17 noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 11-17 noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 11 noiembrie, perioada plina de energie, in care nativii vor simti o motivatie speciala ca sa se puna pe treaba, sa inceapa un proiect, pentru care, pana acum, nu aveau suficienta incredere sau mijloacele materiale necesare ori nu se ivisera imprejurarile favorabile.

Intre 11 noiembrie, dupa ora 18:41′, si inceputul zilei de 14 noiembrie, nevoia de a-si revizui viata materiala prin stabilirea altor prioritati. Atentie la perspectiva de a trece prin momente in care nu vor avea aceiasi disponibilitate baneasca si care este prefigurata de informatii alarmante.

Intre 14 noiembrie, dupa ora 01:26′, si dimineata zilei de 18 noiembrie, deplasari, unele ivite pe ultima suta de metri, altele asociate cu discutii la tot pasul. Nu plecati la drum sau nu va deplasati, chiar pe distante mici, cu masini vechi, uzate sau cu soferi care nu va inspira incredere. Combativitatea si tendinta de a “spune lucrurilor pe nume” nu va fi cea mai buna solutie pentru a reglementa ceva ce va deranjeaza.

Intre 16 noiembrie dupa ora 10:29′, si 17 noiembrie, dinspre familie, pot veni informatii neplacute, unei rude i se poate intampla ceva ce va angajeaza prin nevoia de a-i acorda ajutor, sustinere, participare afectiva sau prin complicarea programului de viata si nevoia de a contramanda o activitate. Posibila avarie in casa, gospodarie din cauze externe (conditii meteo, accidente).

Seara zilei de 17 si apoi, intreaga zi de 18 noiembrie, poate fi rastimpul in care nativii vor avea sentimentul ca sunt la rascruce, ca trebuie sa ia o decizie importanta, ca, atunci, se decide viata lor. Segmentul muncii incepe sa scartie sau ii pune pe nativi pe ganduri cu privire la corecta si avantajoasa desfasurare a activitatii profesionale. Intreaga saptamana este buna pentru cei care desfasoara activitati sportive (succes, premii, medalii) sau de prezentare in fata publicului in varii ipostaze (spectacole, concerte, conferinte, interviuri).

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...