Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 11-17 Martie 2017


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11-17 Martie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 11-17 Martie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 11 si 13 martie dimineata, enervare si plictiseala provocate de nevoia de a administra bani, bunuri, terenuri, imobile sau utilaje in chipul cel mai judicios dar, totodata, si de a face fata unor cheltuieli (plati, imprumuturi, etc.). Posibile sfaturi si avertismente venite de la oameni cu experienta, de buna credinta, cu privire la modul corect de derulare a acestor activitati ori cu privire la modificarile legislative de ultima ora, care schimba datele problemei.

Intre 13 martie (dupa ora 07:29′) si 15 martie dupa-amiaza, Leii se pot confrunta cu situatii ciudate care se vor manifesta la nivelul dialogului, al comunicarii sau in continutul informatiilor vehiculate. Leii vor fi ostili oricaror tentative de schimbare, inlocuire sau innoire a unui detaliu de viata si activitate care i-ar obliga sa se adapteze noilor conditii.

Pe 13 martie, Mercur va intra in casa a IX-a, a mentalului superior si a evolutiei prin cunoastere, dar ei se vor incurca in noianul de prejudecati si abordari subiective, uneori de-a dreptul patimase, care ii vor pune in situatia de a se angaja in dispute si a da explicatii subrede sau chiar de a retracta unele declaratii. Perioada nu este favorabila deplasarilor in tara sau strainatate; ideea unei sanctiuni (amenda, penalitate), pluteste in aer.

Intre 15 martie (dupa ora 17:11′) si 17 martie, se contureaza o perioada, de scurta durata, in care se pot naste nemultumiri legate de presiunile mediului, de constrangerile generate de functie sau de imaginea publica care contravin intereselor nativului in raport cu familia. Leii isi pot simti, sau chiar vedea, amenintata averea, patrimoniul funciar sau statutul locativ. Nota generala va fi data de obligatia nativilor de a rezista la presiuni, de a face fata atacurilor, criticilor sau nemultumirii cu privire la felul in care conduc o activitate.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...