Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 11-17 Iunie 2016


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11-17 Iunie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 11-17 Iunie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 11 si 12 iunie, continua sa fie in actualitate problemele banesti. Unele privesc regimul muncii, altele privesc banii ce trebuie dati sau primiti, de la caz la caz (este vorba de semne duble), doar ca in perioada 11 -17 iunie premizele astrale creeaza situatii concrete mai radicale, mai greu de solutionat, mai presante decat in perioada anterioara, iar aceasta directie va fi si mai intens resimtita de catre nativi din cauza impactului pe care il va avea intrarea planetei Mercur in Gemeni, in ziua de 13 iunie. Divergentele mai vechi sau cele nou aparute vor consolidata o problematica importanta care se va acutiza, cu fiecare zi, cu care nativii se vor apropia de 19 – 20 iunie, cand se va atinge un apogeu al acestor situatii ce tin de administrarea banilor si bunurilor.

Intre 13 si 15 iunie (pana la ora 15), Leii vor initia discutii cu intentia de a elimina tensiunea instalata in relatiile interumane, manifestata, mai ales, prin discrepante in comunicare. In alte cazuri, tranzitele acestei perioade le pot induce nativilor dorinta de a se relaxa, de a evada din agitatia momentului, prin plimbari, mici excursii, deplasari fara alt scop decat cel al schimbarii peisajului, ca forma de relaxare. Zile bune pentru conversatii schimburi de impresii, limpezirea unor chestiuni minore, de detaliu, sau pentru sustinerea unor probe orale, in contextul unor examene ce tin de “mica scolaritate”. Relatii agreabile cu prietenii liber alesi sau implicare in activitati de divertisment.

Intre 15 iunie dupa-amiaza si 17 iunie, vor fi posibile defectiuni in locuinta si/sau gospodarie care, in afara pagubelor produse, sa le dea peste cap modul obisnuit de viata, Abordati cu multa atentie problemele delicate ce privesc testamentele, donatiile sau mostenirile, ademenitoare dar care pot contine conditii inacceptabile. Alteori, propunerile flatante pot fi vicioase prin ceea ce ascund sau care, pentru a se abate vigilenta, prezinta o situatie intr-o varianta dramatica, lacrimogena, adica un fel viclean de a forta mana prin manipulare emotionala.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...