Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 11-17 Februarie 2017


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11-17 Februarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 11-17 Februarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 11 si 12 februarie dimineata, moment de exceptie in viata Leilor.

Pe 11 februarie se va produce faza de Luna Plina in Leu, pe axa caselor I/VII, motiv pentru care impactul acestei faze va fi important si bogat in semnificatii. Ar putea fi vorba de un apogeu, de o implinire: nativii pot trai o intorsatura a sortii favorabila lor in relatiile parteneriale, contractuale, procesuale, conjugale. Din perspectiva statutului personal, Leii vor pecetlui o noua atitudine fata de sine, de viata si viitorul lor, pe fondul revolutiei Solare care le-a permis, in 2016, sa deschida un circuit care acum se inchide si care le va permite sa inaugureze un ciclu nou, pana in 2018. Nu sunt excluse informatiile care pot schimba “datele problemei” intr-un conflict sau o disputa, scotand la iveala elemente necunoscute, cu puterea unei revelatii. Nuanta generala va fi data de Mercur, in Varsator (curaj, initiative bizare), pe fondul relatiei cu planetele implicate in eclipsa.

Intre 12 februarie (dupa ora 03:51′) si 14 februarie seara, pasi mici, progrese dar si ezitari cu privire la regimul veniturilor si cheltuielilor.

Pe 14 februarie, Luna Neagra va intra in casa a V-a a sentimentelor si a relatiilor cu copiii ori a placerilor vietii si a creativitatii, generand crize interioare, efervescenta si risc de a gresi prin lipsa de masura.

Intre 14 februarie (dupa ora 22:42′) si 16 februarie dimineata, nu se poate vorbi de un context favorabil pentru dialoguri, examene, invatare sau deplasari. E prea multa patima, prea mult subiectivism si prea multa provocare chiar si pentru Lei care vor avea tendinta sa se “ambaleze” din orice, sa se implice si acolo unde nu e cazul sau nu e treaba lor sa intervina. Risc de incidente sau accidente in timpul deplasarilor scurte.

Intre 16 februarie (dupa ora 08:41′) si 17 februarie, posibile enervari provocate de motivele pe care le ofera relatiile de familie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...