Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 11 – 17 Aprilie 2015


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11 – 17 Aprilie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 11 – 17 Aprilie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 15 aprilie Mercur va intra in tranzit prin zodia Taurului, ceea ce va pune un accent important pe cariera acestor nativi.

E vremea bataliilor de imagine, e momentul unor lupte pentru a cuceri puterea, e vremea sa se urce in rang sau sa se obtina numirea intr-o functie. Onoarea, faima, notorietatea, valoarea personala sunt puse in discutie si analizate. Uneori, cei luati in vizorul unor astfel de analize si comentarii nu urmeaza neaparat sa capete o functie ci se poate lua in discutia oportunitatea de a-si pastra prerogativele si atributiile in vigoare.

Este un moment al unei batalii personale ce trebuie castigata, pentru ca unii nativi se pot trezi in mijlocul unei analize de “caz”, de “dosar”. Trebui sa se apere, sa explice, sa demonteze acuzatii etc. Atragem atentia insa ca este vorba de discutii, poate mai tensionate decat in alte dati, dar nu de procese sau nu neaparat acesta este contextul in care se fac aceste demersuri.

Le pot veni, din cand in cand, in ajutor, persoane influente sau abile care stiu cum sa puna problema si sa intoarca situatia in favoarea Leilor. Nu trebuie sa se bazeze insa doar pe asta. E posibil ca demersul unora, fie el si bine intentionat,s a fie unul firav. Ziua ce mai subreda pe aceasta directie, 15 aprilie.

Intre 17 si 18 aprilie, nativii din Leu pot fi eroii unei configuratii astrale care ii priveste direct. Este vorba de cuadratura intre Jupiter/Marte pe axa Leu/Taur, la 12 grade. Din perspectiva constructiei personale, acest moment astral intarit sau slabit si de relatia armonica sau dizarmonica cu harta nasterii, poate crea premizele unei situatii-limita, a unui blocaj personal, a unei etape ce trebuie rezolvata.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...