Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 10-16 Septembrie 2016


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 Septembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 10-16 Septembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 10 septembrie (pana la ora 16), continua sa se manifeste predispozitia resimtita in ultimele zile pentru distractie, aventuri, provocari, senzatii tari. Cei care desfasoara activitati sportive vor fi avantajati dand dovada de forta fizica, energie, implicare, disponibilitate spre efort si dedicare unei mize. Intre dupa-amiaza zilei de 10 septembrie si 12 septembrie, desi nu au nici un chef sa munceasca, obligatiile de serviciu ii vor obliga sa se dedice responsabilitatilor pentru care sunt retribuiti. O discutie despre bani (mai multi) sau despre alte modalitati de efectuare a platii salariale se pot purta dar nu vor conduce la un rezultat concret si nici multumitor. Mai degraba, se intrevede amanarea unei decizii privitoare la acest subiect atat din partea Leului – angajat, care calculeaza si cumpaneste, cat si al angajatorului care va cere un timp de gandire. Stare sufleteasca morocanoasa.

Pe 13, 14 si in dimineata zilei de 15 septembrie (pana la ora 05:23′), informatii sau situatii surpriza care il pun pe ganduri pe Leu, obligandu-l sa gaseasca o solutie pentru un inconvenient aparut de curand intr-o chestiune cu miza familiala (rude de sange) sau contractuala.

Intre 15 si 16 septembrie, axa celor doua case ale banilor este solicitata de opozitiile planetelor in tranzit, de retrogradarea mercuriana si, mai ales, de Luna Plina insotita de Eclipsa de Luna, din 16 septembrie, care isi vor pune amprenta pe orice gest, pe orice intentie, pe orice demers cu finalitate materiala. Nota generala a intregii saptamani este capacitatea de a invata repede si usor (“prind din zbor”), de a avea noroc la informatie sau de a trece examenele si verificarile curente ale pregatirii scolare, universitare sau profesionale cu bine. Altii pot face vizite, scurte deplasari cu persoane care, acum sau in viitor, se vor dovedi utile nativilor din Leu.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...