Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 10 – 16 Octombrie 2015


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10 – 16 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 10 – 16 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 10 si 11 octombrie dimineata chestiunile banesti par a se acumula. Evolutia acestor probleme se poate complica pe 16/17 octombrie printr-o decizie neinspirata sau ca o consecinta a unei pacaleli ori a unei proaste evaluari a situatiei la un moment dat.

Unii pot trece prin momente de mare ingrijorare si/sau conflicte privind situatia lor baneasca. In acest sector de viata, isi va incepe tranzitul Nodul Nord al Lunii, adica Sensul Vietii, in timp ce Nodul Sud al Lunii sau Pedeapsa in Viata va intra in casa a VIII-a a veniturilor si beneficilor materiale in legatura cu alte persoane sau institutii, dand astfel, acestei Axe a banilor si bunurilor materiale, o dimensiune speciala in ansamblul existentei lor.

Totodata insa, acest nou context astral ridica nu doar chestiuni de moment ci, mai ales, ii obliga pe nativi sa faca schimbarile necesare pentru destinul lor in care banii si avantajele (sau siguranta financiara) joaca un rol important. Intre 11 octombrie dupa-amiaza si 13 octombrie tot felul de informatii sau discutii au darul de a-l destabiliza pe un nativ care primeste prost o veste, sau care initiaza din stangacie, din exces de zel sau din neintelegerea realitatii un dialog in dezavantajul sau, situatie care se poate relua sau amplifica pe 16/17 octombrie.

Pe acest context astral deplasarile sunt total neindicate sau poate ca, tot acest noian de suparari de care vorbeam se petrece la drum, dupa cum, un risc de accidente sau defectiuni ale masinii cu care se deplaseaza un nativ, exista pe 12 octombrie.

Intre 14 si 16 octombrie dimineata nativii traiesc o serie de momente incarcate de tristete, de revolta provocate de o situatie legata de familia din care provin. In dupa-amiaza zilei de 16 octombrie trairile lor sunt indreptate spre copii ori spre o relatie afectiva care evolueaza haotic, dezordonat, fara directie si fara sa le dea vreo satisfactie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...