Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 10-16 Martie 2018


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 Martie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 10-16 Martie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In dimineata zilei de 10 martie, aventuri cu “scantei”, “foc la inima”, suflet pus pe jar; efervescenta creatoare in plan artistic si interpretativ, sansa de a obtine un succes sportiv (castigarea unei intreceri, doborarea unui record) printr-o mobilizare fizica si psihica exceptionala. Pe 10 martie, Jupiter va intra in miscare aparent retrograda si, din acest moment, pana la jumatatea lunii iulie a.c., sectorul casei, al regimului imobiliar si al proprietatilor ori al averii, al relatiilor de familie va fi o permanenta sursa de ingrijorare, recalibrare sau schimbare a strategiei, in functie de interesul care ii motiveaza. Nota generala va fi de stres, de teama de a nu compromite un statut sau o relatie.

Intre 10 martie, dupa ora 11:52′, si 13 martie, la miezul noptii, organismul lor nu va raspunde corect la comenzi de unde si nevoia nativilor sa recurga la stimulente pentru a face fata unei situatii care le solicita atentia, energia, rabdarea, calmul sau luciditatea.

Intre 13 martie, dupa ora 00:45′, si dimineata zilei de 15 martie, mici surprize facute de partenerul de viata, de proiect, de afaceri ori chiar de catre rivali si dusmani. Efort de a gasi o iesire din impasul unei conjuncturi de moment.

Intre 15 martie, dupa ora 12:12′, si 16 martie, bucurie provocata de finalul fericit al unui litigiu sau al unei dezbateri (succesorale, parteneriale, partaj) cu miza patrimoniala. Posibile cadouri si atentii care fac placere nativului. Leii pot intra in posesia unui obiect indelung ravnit gratie generozitatii cuiva. Energie interioara calata pe scopuri importante, pe proiecte majore carora nativii trebuie sa le dea viata, ocupandu-se de chestiunile marunte, de “bucataria” sau de contactele umane necesare pentru a duce un plan personal de viata la indeplinire (educatie, profesie, cariera, succes). Moment al eficientei organizatorice.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...