Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 10-16 iunie 2017


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 10-16 iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 10 iunie, relatiile sentimentale raman afectate de “viitura” recentei Luni Pline care a mobilizat axa caselor V – XI. Emotiile vor destabiliza pana si legaturile de prietenie mai vechi. Nativii se vor lua dupa sugestii, sfaturi sau parerile altora. Alteori, nemultumirile mai vechi vor reveni in actualitate; la mijloc va fi vorba de impresii si de subiectivism. Moment in care demersurile pedagogice ale parintilor – Leu vor fi sortite esecului: copilul lor, indiferent de varsta si de motiv al disputei, va fi capricios, instabil si nehotarat.

Intre 10 iunie, dupa ora 14:37′, si inceputul zilei de 13 iunie, vechile probleme de sanatate pot reveni in actualitate. Aparatul digestiv si regimul zaharului pot cunoaste fluctuatii in parametrii de functionare, mai ales pe fondul suprasolicitarii sistemului neuro-vegetativ.

In dupa-amiaza zilei de 10 iunie, Jupiter va reveni la mersul normal, ceea ce le va permite Leilor sa devina niste excelenti diplomati, meditatori ori sa aiba, de acum pana la toamna, succes ori de cate ori vor pleda pentru o cauza sau pentru un proiect important. Aspect confortabil pentru luari de cuvant, precizari, interventii menite sa restabileasca adevarul si ordinea de drept sau pentru a sustine examene si verificari ale competentei lor profesionale.

Intre 13 iunie, dupa ora 02:45′ si prima parte a zilei de 15 iunie, acele persoane care vor simtiadierea unei victorii, vor dori sa grabeasca momentul si se vor agita pentru a nu “scapa fericita ocazie”.

Intre 15 iunie, dupa ora 13:18′ si 16 iunie, posibile cadouri, gesturi de simpatie venite din partea unor persoane care vor sa isi exprime, astfel, admiratia sau recunostinta fata de ei. Atentie, intreaga saptamana, la a manevrele unui rival tenace sau ale unui dusman care “se tine de capul lor”, manat de gandul razbunarii.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...