Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 10-16 Decembrie 2016


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 10-16 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 10 decembrie (pana la ora 14:41′), zi in care nativii vor fi manati de vointa, orgoliu si ambitii, cele mai multe dintre ele pornind din dorinta de a se afirma sau de a schimba situatii care nu merg bine, profitabil sau corect in sectorul studiilor, al performantelor profesionale, al originalitatii intr-un domeniu ce tine de morala, societate, religie, drept, filozofie. Mare dorinta de a calatori, ceea ce ii poate determina sa faca rezervari pentru excursii si vacante in locuri pe care demult timp doresc sa le vada.

Intre 10 decembrie dupa-amiaza si 12 decembrie (pana la ora 14:42′), gesturile, interventiile, comportamentul nativilor din Leu vor fi determinate de dorinta de a-si consolida un statut capatat de curand (functie, demnitate, responsabilitate).

Leii vor da dovada de rezistenta nervoasa in toate confruntarile si conflictele cu partenerii de viata, de afaceri sau de proiecte. Intre 12 decembrie dupa-amiaza si 14 decembrie (pana la ora 14:09′), sunt posibile dialoguri interesante, cunostinte noi sau surprize de la prieteni, toate de fondul si in nota specifica din punct de vedere astrologic a fazei de Luna Plina.

Intre 14 decembrie dupa-amiaza si 16 decembrie, la pranz, unii vor fi abatuti de peisajul financiar precar. In acest rastimp, ei vor incerca sa gaseasca solutii pentru platile curente, pentru achitarea unor datorii. In tot acest efort de reechilibrare financiara familia nu va fi alaturi de ei sau, din varii motive, nu-i va ajuta.

In ultima parte a zilei de 16 decembrie (dupa ora 15:15′), Luna isi va incepe stagiul prin zodia lor natala ceea ce le va mai ridica moralul si ii va provoca la actiune si implicare. Incepe o perioada buna pentru cei care practica sport sau se angajeaza in expeditii, excursii tematice, calatorii cu scop precis (stiintific, documentar, etc.) altul decat simpla distractie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...