Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 1-7 Iulie 2017


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 1-7 Iulie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 1-7 Iulie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 1 si 2 iulie dupa-amiaza, oportunitati de a face scurte drumuri, de cel mai multe ori de agrement. Dialoguri menite sa aplaneze un conflict sau sa introduca o nota de blandete si cumsecadenie sau de onestitate, in cadrul unor relatii (mai ales cu fratii si vecinii) marcate de a indoieli sau nemultumiri in ceea ce-i priveste. Ipostaze favorabile sau intamplari cu final fericit pentru cei care sustin examene si concursuri de orice fel.

Intre 2 iulie, dupa ora 19, si 5 iulie dimineața, posibila ingrijorare provocata de o chestiune minora de antura domestica. La inceputul zilei de 5 iulie, Venus va intra in zodia Gemenilor si le va permite, pentru doua-trei saptamani, de acum incolo, sa intalneasca persoane interesante, utile lor, inzestrate cu calitati personale care sa constituie ca niste modele umane; cunostinte intamplatoare care apar la momentul potrivit pentru a-i ajuta sau a le deschide o poarta larga spre un nou tip de activitate (propunere, sustinere, numire, desemnare, recomandare).

Intre 5 iulie, dupa ora 08, si 7 iulie seara, stare de multumire interioara, dorinta de a trai “bine” in sensul efortului de a-si procura satisfactii, derivate din distractie, sport, petreceri, divertisment, spectacole, dans, jocuri de societate, participarea la concursuri si competitii si intreceri.

Pe 6 iulie, Mercur va intra in zodia Leului si va imprima o nota aparte intregului lor comportament. Leii vor fi, sau vor redeveni, niste persoane puternice, energice care stiu sa conduca, sa dea comenzi, sa controleze o activitate chiar daca, “administrativ”, nu sunt sefi, iar asta le va satisface orgoliul profesional si vanitatea specifica zodiei lor.

Pe 7 iulie, dupa ora 20:45′, ei trebuie sa aiba grija ca organismul lor sa nu primeasca “frontal” si brutal, energiile astrale ale momentului care se indreapta spre faza Lunii Pline care va avea loc, pe axa celor doua case ale sanatatii, in ziua de 8 iulie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...