Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 1-7 Aprilie 2017


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 1-7 Aprilie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 1-7 Aprilie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 1 aprilie (dupa ora 07:20′) si 2 aprilie seara, intalniri cu prietenii, cu tovarasii de idei sau de “pahar”, conversatii in care Leii vor face o impresie puternica, vor convinge, vor face prozeliti si vor fi priviti ca niste persoane fermecatoare. Dar asta nu va dura mult.

Intre 2 aprilie (dupa ora 21:27′) si noaptea de 4 aprilie, la originea starii lor organice proaste se vor afla afectiunile mai vechi digestive sau pancreatice, sistemul osteo – articular si pielea (risc de alergii, iritatii, reactii dermice fata de agentii medicamentosi sau alimentari vechi, toxici ori prost preparati pe care organismul lor nu-l va tolera). De altfel, intreaga saptamana se persista un risc de lovituri la cap, de fracturi si traumatisme.

Intre 5 aprilie (dupa ora 00:14′) si 7 aprilie dimineata, Leii vor fi obligati sa se implice intr-o chestiune ce-i priveste ca loc si rol in societate, ca desfasurare profesionala. Leii vor fi supusi atacurilor, obstructiilor, mai ales daca se doreste “dislocarea” lor dintr-o functie sau dintre-o demnitate. In acest joc complicat de interese, Leii vor fi singuri iar acest aspect trebuie sa le fie foarte clar.

Pe 7 aprilie (dupa ora 07:20′), impact asupra salariului sau veniturilor indiferent de forma contractuala sub care s-a convenit ca va platita prestatia lor profesionala. Negocierea sau consultarea ori chiar punerea in fata faptului implinit nu vor permite solutii favorabile lor.

Pe 7 si 9 aprilie va incepe sa se manifeste un aspect care va pune intr-o ecuatie puternic conflictuala o relatie cu fratii, cu vecinii, cu persoanele dintr-o institutie de invatamant, cu tovarasii de drum intr-o calatorie/deplasare/excursie sau cu oameni si institutii din afara tarii. Varianta cea mai “blanda” ar fi o veste proasta de genul amanarii, intoarcerii unui dosar caruia ii mai trebuie aprobari sau documente. Cel mai prost va actiona asupra liderilor de opinie, politicienilor, persoanelor cu functii.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...