Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 09-15 Iulie 2016


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 09-15 Iulie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 09-15 Iulie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 9 si 10 iulie dimineata (pana la ora 11:30′), Leii se vor confrunta cu obisnuitele probleme banesti. Riscul acestei perioade vine de la enervarea sau lehamitea cu care primesc o serie de stiri sau documente pe care, vrand sa le rezolve cat mai repede, nu le trateaza cu suficienta atentie, actionand hazard, nemotivat, inlesnind astfel, strecurarea unor erori de calcul sau de metoda. Uneori, aceste cheltuieli pot lua aspectul unei pagube produse de copiii lor (daca sunt parinti) sau de persoanele dragi pentru care trebuie sa faca un sacrificiu material.

Intre 10 iulie (a doua parte a zilei) si 12 iulie, se contureaza o etapa prielnica dialogului inteligent si al reactiilor adecvate ori indicate intr-o situatie delicata. Pot afla lucruri socante, pot fi martori la desfasurarea unor intamplari ciudate. In ambele cazuri trebuie sa dea dovada de stapanire de sine sau, dupa caz, chiar de indiferenta.

Intre 13 si 15 iulie (pana la ora 12), Leii pot trece prin stari emotionale provocate de evenimentele care au loc in familia lor (rude de sange, parinti). Unele ii vor intrista, altele ii vor alarma. Ca o consecinta a intrarii planetelor Mercur si Venus in zodia Leului, in urmatoarele doua-trei saptamani vor avea parte, in alte directii de viata, de bine, de protectie sau de progres chiar daca, cele doua planete vor face, la sfarsitul saptamanii, un prim aspect nefericit cu Luna Neagra.

In dupa-amiaza zilei de 15 iulie, dincolo de toate aceste impulsuri astrale, se va impune dorinta nativilor de a iesi din impas amplificata de traseul Lunii care va stabili relatii armonice cu Uranus si Saturn, dandu-le curajul de a se smulge din acest paienjenis. Unii, care nu vor avea parte de problemele anticipate mai devreme vor trai, in aceasta perioada, simplu si normal, bucurandu-se de tot ceea ce le ofera fie forta tineretii, fie vigoarea maturitatii ori setea de a trai intens toate ipostazele aventurii si curajului.

Atentie in preajma zilei de 15 iulie, cand se pot revela laturi subtile ale existentei lor in relatie cu membrii de familie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...