Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 09 – 15 Ianuarie 2016


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 09 – 15 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 09 – 15 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 9 si 10 ianuarie principalele probleme pe care le patroneaza tranzitele astrale ale momentului privesc munca, relatiile de serviciu pe toate palierele.

De la caz la caz, unele relatii se pot incorda pe fondul unor intarzieri, abateri sau al unui stil de munca ineficient ori neadecvat. Alteori poate fi vorba de noi reglementari care se impun la locul de munca si care genereaza modificari de orar, de program, de volum, de responsabilitate, de unde si o serie de nemultumiri ca in fata oricarei constrangeri.

In planul sanatatii, sistemul osos este cel mai vizat, regimul mineralelor din organism dar si toatele afectiunile specifice varstei a treia, ori bolile cronice. Nota generala nu este de imbolnavire ci de efort pentru gasirea unui tratament.

De aici, consultari, renuntari la scheme vechi de tratament dovedite ineficiente, reveniri chiar asupra diagnosticului, ori repetarea analizelor. Intre 11 si 12 ianuarie, conflicte cu partenerul de viata pe teme minore, legate, mai ales, de o chestiune de familie.

In planul afacerilor sau ale altor aspecte de viata ce tin de specificul casei a VII-a, nu se pot anticipa efecte majore. Totusi, in aceste relatii parteneriale e indicata masura si stapanirea de sine. Pe 13 si 14 ianuarie se anunta discrete probleme financiare, materiale ori legate de avantaje si beneficii care se lovesc de aspectele legale, oficiale sau de incurcaturile din acte si documente.

Pe 15 ianuarie, Leii devin impetuosi, curajosi, indrazneti si cam rupti, in elanul lor, de realitate, de unde si riscul unor certuri sau dispute care se isca din nimic altceva decat din stilul lor nestapanit. In acest vartej de idei si reactii, nativii pot exagera, pot comite greseli de intelegere (deformeaza adevarul), de interpretare (rastalmacire), se pot dovedi nerabdatori si superficiali.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...