Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 09-15 Aprilie 2016


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 09-15 Aprilie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 09-15 Aprilie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 9 aprilie si prima parte a zilei de 10 aprilie, nativii se gandesc cum sa rezolve o chestiune de imagine sociala, de autoritate profesionala sau de demnitate. Singura solutie oferita, pentru moment, de astre, le indica, directia exprimarii libere, a dialogului, oricarui fel de discurs prin intermediul caruia ei sa-si poata exprima, intr-un chip convingator, convingerile, intentiile sau valoarea personala.

Din a doua jumatate a zilei de 10 aprilie si pana pe 12 aprilie dimineata, predispozitia astrala ii pune in fata unor situatii pe care, chiar daca nu ei le-au provocat, totusi, ii angajeaza. Se vor simti suprasolicitati, epuizati de obligatiile sociale.

Indicat ar fi sa faca faca acestui moment, stresant si costisitor la capitolul energie psihica. In plan afectiv, ei se pot dovedi destul de combativi si principiali dand de inteles perechii lor sufletesti, ca ceva nu e in regula in comportamentul acelora, ca exagereaza, deranjeaza si ca intrec masura.

Cel putin din perspectiva astrelor, Leii vor avea dreptate. Din a doua parte a zilei de 12 aprilie si pana pe 14 aprilie dimineata, nativii se vor intoarce spre universul lor interior. Poate ca, pe cei mai in varsta, unele afectiuni le vor tempera dorinta lor de a fi activi, obligandu-i sa se ocupe de sanatate.

Din 14 aprilie dimineata si pana la sfarsitul zilei de 15 aprilie, moment de expansiune a personalitatii: activism, energie, succes, capacitate de a se impune sau de a starni admiratie.

Este demn de luat in calcul contextul favorabil lor (trigonul pe semne de Foc) care se construieste in acest rastimp si care le ofera un exceptional depozit de energie astrala pe care nativii il pot folosi, dupa cum ii indeamna instinctul, spre un progres intelectual, mental, spre evolutie spirituala ori spre un “foc interior” cu rost creativ, de pionierat, daca Leii activeaza intr-un domeniu interpretativ (vedetism) sau de creatie artistica.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...