Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 08-14 Octombrie 2016


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 08-14 Octombrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 08-14 Octombrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 8 si 10 octombrie (pana la ora 09:32), “viata grea” la serviciu: munca multa, restante, efort prelungit, constrangeri, masuri organizatorice limitative si, mai ales, perspectiva de a-si vedea veniturile salariale micsorate. Aceasta ipostaza din urma ii poate face sa ia atitudine, sa scrie contestatii, sa initieze dialoguri. Contextul, formularea unor pretentii sau nemultumiri creeaza tensiune, incarca atmosfera si starneste ostilitate. Aspectul este delicat si trebuie abordat cu multa grija si in privinta sanatatii unde se pot inregistra disfunctii organice la nivelul aparatului loco-motor, al pielii sau al tuturor suferintelor amplificate de tabloul clinic al unei varste inaintate.

Intre dimineata zilei de 10 octombrie si 12 octombrie (pana la ora 15:43), tensiuni intre soti, pe fondul unor conflicte, mai vechi, mai noi, intre rude, pe chestiuni de avere sau de atitudine fata de administrarea unor bunuri aflate in co-proprietate.

Din a doua parte a zilei de 12 octombrie pana pe 14 octombrie (ora 18:09), preocupari banesti privitoare la administrare unor bunuri care ar trebui sa le aduca un profit ori un avantaj imediat, banesc sau patrimonial, pe termen lung.

Din dupa-amiaza zilei de 14 octombrie, nativii se vor domoli, simtind nevoia sa tempereze conflictele care le mananca energia ori sa impiedice evolutia riscanta a unei stari de lucruri. De aici, si un fel mai putin obisnuit, pentru acesti nativi tumultuosi din fire, de a se gandi de doua ori inainte sa formuleze un punct de vedere precum si grija in alegerea cuvintelor. Perioada buna, intreaga saptamana, pentru sustinerea unor probe orale, in contextul testarii abilitatilor care presupun rabdare, finetea spiritului si atentia pentru detalii, masura, diplomatie, intuitie, oratorie, capacitatea de a sustine o cauza. Aspectul este favorabil deplasarilor de scurta durata sau pe distante mici.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...