Horoscop urania

 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 08-14 Noiembrie 2014


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 08-14 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 08 Noiembrie – 14 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Nu este exclusa o ipostaza juridica, legala sau de competenta institutionala care sa fie implicata in solutionarea acestor probleme de viata. Intre 10 – 12 noiembrie vor fi mai obositi, mai lenesi, mai putin activi, mai predispusi spre odihna, recuperare sau menajare a resurselor organismului.

In aceste zile, relatia cu mancarea sau cu alimentele in general este una dificila si complicata. Acest lucru va fi mai usor de observat in cazul copiilor, care vor face tot felul de crize “culinare” catalogate de parinti drept mofturi sau rasfat: nu vor, de exemplu, cartofi prajiti sau vor, dimpotriva, sa manance intr-una acelasi fel de mancare pentru care au facut brusc o pasiune. In realitate, este vorba fie de o respingere sau de o acceptare organica, ce reflecta o stare de moment prin care trece metabolismul lor. Munca multa, grea sau plicticoasa.

“Conversatii interioare” motivate de nevoia de a se lamuri sau de a se decide intr-o chestiune de crez, convingere, constiinta sau utilitate publica. Pe fond insa, este mai profunda si mai puternica o nemultumire sau o revolta fata de o serie de constrangeri, care ii poate impinge spre izbucniri nervoase trebuie.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...