Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 08 – 14 August 2015


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 08 – 14 August. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 08 – 14 August. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Leul este zodia vedeta, in continuare pentru ca in perioada analizata, Marte va intra in semnul lor zodiacal dandu-le forta, tarie de caracter, rezistenta fizica, combativitate, psihic bun, sanatate, eficienta in tot ce fac.

In plus, tot pe semnul Leului se construieste si faza de Luna Noua (14 august), care poate marca in viata multora dintre ei, un inceput, o schimbare, o modificare a stilului de viata sau al atitudinii lor fata de o persoana, un interes, un eveniment, o provocare. Banii, castigurile, investitiile, schimburile de bunuri devin nota dominanta a preocuparilor acestor nativi pentru mai bine de un an de acum in acolo.

Jupiter va intra, pe 11 august, in casa banilor castigati prin munca proprie si-i va transforma in niste persoane vor gandi mult si cu temei asupra felului in care pot castiga bani mai multi, asupra felului in care ii vor cheltui sau ii vor administra. Pentru moment, pana pe 25 septembrie, in aceasta casa a banilor se mai afla, in tranzit, nou venitul Mercur, puternic, in domiciliu, care le va da multora ingeniozitatea pentru a gasi solutiile practice necesare pentru rezolvarea unei chestiuni de moment sau a uneia pe termen mediu. Jupiter ii va impiedica, un an de zile de acum incolo, sa ramana, cum zice romanul “pe geanta”, protejandu-i, in fel si chip, in relatia cu banii.

Saptamana viitoare le mai poate aduce o multumire sufleteasca, o stabilizare intr-o ipostaza socio-profesionala cu sau fara notorietate (8 august), intalniri placute si utile, mai ales sub aspectul schimbului de impresii si informatii (9 si 10 august).

Pe 11 si 12 august, Leii devin mai retrasi, poate si mai obositi sau mai plictisiti, vaitandu-se cand de una cand de alta. 13 si 14 august pot fi zile cu sansa de afirmare, cu deschidere spre un succes personal sau de cristalizare a unei dorinte.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...