Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 07 – 13 Noiembrie 2015


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 07 – 13 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 07 – 13 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 7 noiembrie unii vor trebui sa-si puna mintea la contributie pentru a face fata unei mici provocari banesti.

Oricum aceasta casa a banilor se mai limpezeste, mai intai prin plecarea planetei Venus, pe 8 noiembrie in Balanta si, mai tarziu, prin intrarea, in acelasi semn, a planetei Marte, pe 12 noiembrie, moment din care casa banilor va fi patronata doar de beneficul (si marinimosul!) Jupiter. Intre 8 si 9 incepe sa se afirma latura pozitiva, impaciuitoare a planatei Venus, care le permite nativilor, sa-si repare toate relatiile stricate sau tensionate cu rude, prieteni, parteneri, oficiali.

Intre 10 si 12 noiembrie, la pranz, casa, probleme domestice si/sau locative il “macina” pe cate un nativ care, numai cand se gandeste la acel subiect, se umple de nervi si cu asta, gata! – ziua e stricata. Pe 11 noiembrie aceasta predispozitie astrala este si mai greu de anihilat pentru ca, in aceasta zi, se va produce faza de Luna Noua, care va aduce cele doua Luminarii (Soarele si Luna) in relatii proaste, de cuadratura, cu Soarele lor natal.

La sfarsitul zilei de 12 noiembrie, Marte intra in Balanta, respectiv in casa a III-a, pozitie astrala care le va induce dorinta de a se exprima, de a-si face cunoscute opiniile sau de a se impune in situatii care presupun schimb de idei si informatii. Din dupa-amiaza zilei de 12 noiembrie, Luna in tranzit prin casa a V-a a relatiilor afective, ii va transforma in zilele urmatoare in niste patimasi.

Dorintele lor vor fi traite intens iar felul de a se bucura de placerile vietii capata, nu o data, aspectul aventurii, al excesului, al unor exagerari. Prudenta in ceea ce-i priveste pe “impatimitii” jocurilor de noroc.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...