Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 07 – 13 Martie 2015


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 07 – 13 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 07 – 13 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Cele trei semne de Foc sunt in prezent ocupate de tranzitele a trei planete lente, de destin (Jupiter, Saturn, Uranus) si a altora doua personale (Marte si Venus) care lucreaza in beneficiul lor.

Din 13 martie, Saturn nu va mai fi aliatul lor, ca pana acum. De aceea, dupa 15 martie incetinirea unor evenimente sau blocarea altora in faza de proiect ii va enerva deseori, pana la inceputul lunii noiembrie, cand aceasta planeta se va afla in pozitia din prezent.

Cel mai activ sector al saptamanii viitoare va fi, ca si in perioada anterioara, tot casa a IX-a, unde cele trei planete in tranzit prin Berbec fac o adevarata revolutie in planul constiintei, al intereselor, al deciziilor majore de viata. Teoretic, sunt mai avantajati cei tineri sau cei aflati in preajma varstei de 40-42 de ani, dar asta nu inseamna ca nativii apartinand altor categorii de varsta sunt exclusi.

Nota generala in care se desfasoara evenimentele determinate de acestor sector astral este cea de bruschete, poate chiar de brutalitate, de inedit, de valorificare a unei circumstante ce opereaza pe perioade scurte de timp: o oportunitate de cateva zile, o oferta la care trebuie sa se dea raspuns pe loc.

Doar ca aceste decizii par a fi fost deja luate, pe fundalul predispozitiei sau chiar asteptarii nerabdatoare a unei schimbari ce ii framanta de niste luni incoace. Unii, pot avea sansa de a discuta, reevalua sau chiar rezolva pasnic un litigiu ce tine de banii cash, de bunuri imobile, de un patrimoniu, de un partaj.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...