Horoscop urania

 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 07-13 Mai 2016


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 07-13 Mai 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 07-13 Mai 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 7 mai, pana la ora 18:30, zi de mare provocare, cand, pe casa a X-a, vor avea in tranzit patru planete ce le vor aduce capacitatea de stabilizare intr-o pozitie publica si de a-si impune punctul de vedere. Atentie la excesele de zel spre care impinge acest context sau spre duritatile la care ar putea recurge unii nativi, manati de dorinta de a infrange opozitia, ostilitatea sau strategia unor rivali, dusmani ori contestatari de la locul de munca (daca sunt sefi) sau intr-o competitie publica.

Intre 7 mai, dupa-amiaza, si 9 mai, e vremea intalnirilor cu prietenii si a discutiilor cu apropiatii pe teme ce vizeaza o colaborare sau un interes comun ce trebuie sustinut. Nu luati drept bune, adevarate ori corecte informatiile si opiniile celor cu care discutati, daca vin din partea unor cunoscuti despre a caror probitate morala nu stiti nimic.

Intre 10 si 11 mai, zile de apatie, de iritare ce alimenteaza dorinta de izolare, de refacere organica. In acest rastimp, se rumega amintiri, se cantaresc evenimentele de data recenta, se verifica justificarea unor atitudini, conceptii si pareri dar nu va fi un moment al obiectivitatii ci, dimpotriva, al incarcarii cu nemultumiri, cu subiectivism si cu motivatii exagerate. Daca acestea sunt provocate de o anume stare de lucruri de la locul de munca bine ar fi sa nu le faceti cunoscute pentru a nu amplifica tensiunile existente. Cenzurati-va, spunandu-va in forul interior: “Exagerez!”.

Intre 12 si 13 mai, se va amplifica atat latura buna cat si latura riscanta a acestor tranzite care dau focului din inima fiecaruia, idei si impulsuri diferite. Neinspirate vor fi prestatiile a caror “indrazneala” nu va fi inteleasa ca manifestarea unei personalitati puternice ci ca o iesire, in cel mai bun caz, extravaganta. Cele mai dezavantajate de aceasta etapa astrala, vor fi relatiile afective si relatiile parintilor – Leu cu copiii. Inclinatie spre aventurism si risc.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...