Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 07 – 13 Februarie 2015


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 07 – 13 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 07 – 13 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

7 februarie poate fi o zi cu motivatii serioase pentru a face cheltuieli. Sunt facute fortat, de nevoie, prin constrangere, sau la ananghie.

O serie de intentii bune, frumoase care ii motiveaza se lovesc fie de neputinta lor de a face fata acestor cheltuieli asa cum si-ar dori ei fie, se chibzuiesc, onoreaza situatia asa cum pot dar raman doua aspecte care ii “rod”: golul financiar provocat pe care nu stiu cum si cand il vor acoperi si faptul ca nu au stralucit in contextul acelui eveniment asa cum si-ar fi dorit. Pentru altii, intr-o relatie cu o persoana straina sau cu o institutie, se poate pune problema unei restructurari patrimoniale.

In functie de harta personala, balanta poate trage spre latura pozitiva a beneficiului sau spre latura negativa a pierderii, restrictiei sau a regandirii unei conduite financiare si patrimoniale. Intre 8 si 10 februarie sunt posibile drumuri, scurte calatorii. Intre 10 februarie dupa-amiaza si 12 februarie acesti nativi se pot enerva dintr-un motiv ce are o legatura directa sau indirecta cu una sau mai multe rude.

Pe 13 si 14 februarie ii apuca o criza de principialitate, drept care se apuca sa introduca acasa si la slujba tot felul de norme (de convietuire, de colaborare) care, zic ei, le-ar apara drepturile si libertatile personale. Nu cred ca toata lumea se va lasa convinsa si se va supune acestor masuri inventate ad-hoc. Un aspect ambivalent valabil intreaga saptamana: pot face cadouri, gesturi filantropice, pomeni (in sensul crestinesc) dar, la randul lor, pot primi o serie de bunuri si atentii sau ajutoare care le fac placere.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...