Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 06 – 12 Iunie 2015


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 06 – 12 Iunie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 06 – 12 Iunie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Marii beneficiari ai tranzitului planetei Venus prin zodia Leu, sunt, evident, nativii care apartin acestei zodii.

Pana pe 19 iulie 2015 Venus ii va ajuta sa-si rezolve o serie de chestiuni care treneaza de mult timp complicandu-le existenta, ii protejeaza de boli si accidente, le da mai multa forta fizica, le induce ambitie si determinare, atrage sansa de partea lor in diferite ipostaze de viata si opereaza corectiile necesare de gandire si actiune pentru a se inscrie, in tot ce fac si gandesc, pe drumul cel bun.

Dimineata zilei de 6 iunie incepe o greoi, nativii simtindu-se obositi, plictisiti si fara nici un chef de munca, dar, din dupa-amiaza aceleiasi zile pana pe 8 iunie seara, ei se vor confrunta cu tot felul de chestiuni parteneriale. Pe fondul unor informatii sau, ca nevoie de a raspunde unor solicitari de moment, Leii trebuie sa se mobilizeze mental si fizic pentru a face fata discutiilor contradictorii, criticilor sau rasturnarilor de situatie care ii angajeaza in mod direct.

Intra in joc nu doar relatiile conjugale ci si relatiile contractuale, colaborarile care se pot revizui. Din 8 iunie seara pana pe 10 iunie alternativ, cand isi fac ganduri, cand se linistesc cu privire la niste bani, avantaje sau beneficii de pe urma altora. Aceste oscilatii dovedesc ca respectiva situatie nu se arata clar iar ei nu stiu cum sa speculeze momentul cat mai in avantajul lor, optand, pentru moment, pentru asteptare. 11 si 12 iunie sunt zile bune pentru demersurile legate de strainatate, pentru actiunile menite sa le deschida un nou capitol de viata. Aspectul ii priveste si ii avantajeaza mai ales pe barbati, sau in general, pe toti cei care au acum aproximativ 32/33 sau 41/42 de ani.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...