Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 06-12 Decembrie 2014


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 06-12 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 06 Decembrie – 12 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Cele mai frumoase zile ale perioadei pe care o analizam sunt 10 si 11 decembrie. Se alcatuiesc combinatii care aduc forta fizica, forma buna psihica, entuziasm, incredere, optimism, dorinta de a se implica, de a actiona, de a trai din plin.

Va fi o perioada de aproximativ 48 de ore cand cei nascuti in Leu vor simti dorinta de a fi buni, generosi, superiori. Nu se vor mai crampona de fleacuri si vor dori sa le faca celor din jur cadouri, surprize agreabile sau macar zile placute.

Vor avea tot felul de initiative care, o data concretizate, sa le dea senzatia ca traiesc din plin. Asta ii va costa, la propriu, iar in dimineata zilei de 12 decembrie un aer oarecum resemnat sau vinovat se va strecura in sufletul lor.

Nu vor regreta exuberanta care i-a coplesit cat banii pe care i-au cheltuit fara retinere. Perioada buna pentru aventuri, povesti de dragoste, caldura sufleteasca; pe unii ii va bate gandul sa se casatoreasca, poate si din cauza impulsului astral de a se indragosti de la prima intalnire.

Luna Plina se asaza pe casa relatiilor de prietenie bazate de scopuri, interese sau preocupari comune ori pe afinitati de grup (club, fundatie, partid, structuri motivationale, loisir) si a relatiilor bazate pe sentiment, suflet, emotie, senzualitate, sexualitate. In aceasta ultima ipostaza, “saptamana oarba”, favorizata de aspectele anterioare, este pe 6 si 7 decembrie cu atat mai plauzibila.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...