Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 06-12 August 2016


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 06-12 August 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 06-12 August 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In ziua de 6 august (pana la ora 20), posibile cheltuieli, calcule sau concluzii care ii vor obliga pe nativi sa sacrifice niste cheltuieli viitoare pe fondul unor urgente de moment sau sa-si revizuiasca un intreg program de viata in functie de evolutia financiara de moment marcata de intarzieri, blocaje, sau alte prioritati. Nevoile copiilor pot constitui urgente banesti, pentru parintii apartinand acestei zodii.

Intre seara zilei de 6 august si 9 august (pana la ora 8 dimineata), se poate instala o perioada de destindere prin scurte evadari din cotidian.

Din 9 august (dupa ora 8) pana pe 11 august, ora 21, casa in sensul de locuinta sau bunuri funciare ori locative de orice gen pot crea necazuri Leilor, obligandu-i sa se implice direct si fara intarziere in rezolvarea lor. Nici relatiile cu rudele nu vor fi favorizate, in acest sector, nefiind excluse divergentele de tot felul mai mult sau mai putin motivate.

Intre 11 august, seara, si 12 august, sectorul placerilor va fi bine sustinut astral, poate chiar prea provocator aspectat. Leii vor gasi insa mereu cate un prilej de a se bucura, de a se distra. Mancarea si bautura va fi deseori un prilej de exces. Tentatia spre aventura va fi si ea mare. Curiozitatea, dorinta de a face experiente de viata ii pot face pe Lei sa se angajeze in activitati care sa-i tina in priza, sa le starneasca adrenalina, dandu-le impresia ca “traiesc din plin”. Cel mai profitabil context al acestui aspect astral care evolueaza pe muchie de cutit, in care placerea se amesteca deseori cu pericolul liber asumat sau cu etalarea curajului si a barbatiei, va fi sportul practicat in postura de profesionisti sau ca divertisment. Cotele de energie fizica si rezistenta psihica a acestor nativi vor fi mari iar risipa si efortul pe masura. De acea, poate unele persoane tinere pot obtine rezultate remarcabile.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...