Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 05 – 11 Septembrie 2015


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 05 – 11 Septembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 05 – 11 Septembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 5 si 6 septembrie, discutiile cu prietenii legati prin scopuri, cauze si idealuri comune, sunt intense. Schimbul de idei, proiectele par a fi cele ce se desfasoara cu neaparata lor colaborare.

Dar, atentie, in cadrul acestor intalniri se vor spune si multe vorbe goale, se vor face multe promisiuni nefondate si se va pierde timpul cu planuri fanteziste din “cutite si pahare”. Intre 7 si 11 septembrie dimineata, nativii se vor simti obositi, vor resimti nevoia de mai mult somn, de mai multa odihna: altii, in functie de starea de sanatate, se vor dedica unor terapii menite sa-i aduca la forma optima (restrictie de la unele alimente sau de la alcool, diete, cure, terapii corporale de tipul bailor, masajelor, impachetarilor, dezintoxicarii etc.).

In plus, o serie de situatii neclare din viata lor ii preocupa si lor li se vor dedica in aceasta perioada cu o atentie sporita, cu atat mai mult cu cat, aproape ca din senin, o serie de relatii cu rude, cunoscuti sau apropiati de orice fel se deterioreaza, fapt care ii va si amari ii va si pune pe ganduri. Intre 9 septembrie dimineata si 11 septembrie dupa-amiaza, Leii isi vor reveni si vor redeveni combativii de temut din zilele lor bune.

Cu cele doua planete personale, Venus si Marte, operand pe sectorul lor natal, acestia vor avea determinarea necesara dar si intuitia de moment de a face ceea ce trebuie intr-un moment de provocare sau vor sti sa controleze situatia, manageriind evenimentele de asa natura incat totul sa se intoarca in beneficiul personal. Apoi, pe 11 septembrie dupa-amiaza, vor avea ragazul sa se gandeasca la banii care, pentru unii, nu sunt capitolul cel mai luminos.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...