Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 05-11 Noiembrie 2016


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 05-11 Noiembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 05-11 Noiembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 5 si 6 noiembrie (pana la ora 16), crispari la locul de munca. Cineva e antipatic si-l indispune pe nativ. Ceva se modifica in regimul de munca si-l nemultumeste dar, tace si “inghite”. Dialogurile nu sunt suficiente si nici eficiente. Prea multe conditii, prea putina disponibilitate din partea sefilor (patronilor) de a intelege starea de lucruri si de a accepta micile revendicari.

Intre 6 noiembrie dupa-amiaza si 8 noiembrie, atitudinea Leilor fata de partenerul de viata, de afaceri sau de proiect este aroganta. Reactiile lor sunt bruste, dure, conflictuale si ultimative de genul “daca nu-ti convine, pleaca!”. Daca, in acest rastimp, vom avea de-a face doar cu o atitudine de fronda si un fel de a privi lucrurile radical, din 9 noiembrie, in sectorul casei a VII-a, se va instala planeta Marte care va declansa conflicte a caror amploare si profunzime va fi data de importanta persoanei si locul relatiei in viata unui Leu. Astfel, daca o persoana e considerata de catre nativ, neimportanta, ea va fi ignorata cu superioritate. Daca insa aceea va fi privita ca un rival de temut sau o piedica in calea sa, asupra ei se vor abate tunete si fulgere.

Intre 9 si 11 noiembrie dimineata, nativii vor trai in eroare cu privire la o chestiune materiala. Perioada nu e potrivita pentru nici o initiativa, pentru ca Leul va percepe totul distorsionat.

In restul zilei de 11 noiembrie (dupa ora 4 a.m.), opiniile, interesele, viziunea de ansamblu a unor proiecte divergente cu ale sefilor, colegilor sau subalternilor va fi cheia si motivatia multor dispute, controverse obositoare si uneori chiar nepoliticoase. Atentie sporita cu privire la statutul averii, locuintei, patrimoniului in prejma zilei de 11 noiembrie cand se pot constata pagube, inselatorii, pierderi in conditii suspecte, ilegale sau abuzive.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...