Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 05 – 11 Martie 2016


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 05 – 11 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 05 – 11 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 5 martie, Leii nu vor avea chef nici de munca nici de alte activitati practice care necesita efort, rabdare, atentie, stres. Din pacate, multe dintre aceste obligatii, mai ales cele din categoria “corvezi” (adica, dintre cele neplacute care care nu pot fi nici amanate, nici delegate) trebuie duse la bun sfarsit.

Din 5 martie dupa-amiaza pana pe 7 martie, nativii vor fi preocupati sa stabileasca tot felul de legaturi utile lor, fiind atrasi de persoane indraznete, excentrice, curajoase sau chiar imprudente care raspund nevoii lor interioare de provocare, de replica in forta, de mobilizare a resurselor personale pentru a se auto-evalua, pentru a face “exercitii de putere”.

Pe acest fond, predispus competitiei, relatiile parteneriale pot avea de suferit, pentru ca, oricand, sotul sau sotia, partenerul de afaceri sau colegul de proiect pot fi vazuti ca niste rivali potentiali sau reali, drept care nu vor ezita sa faca “o scurta incalzire” cu acestia.

Rasturnari de situatie in evolutia unor conflicte, atitudini care socheaza si descumpanesc, ori de cate ori va fi vorba de un conflict sau un proces. Intre 8 si 9 martie, cand va opera un manunchi de planete in Pesti, Luna Noua si Eclipsa de Soare, evenimentele se concentreaza pe casa beneficiilor.

Dinspre acest sector se poate ivi o surpriza. Un rol important in specularea acestor evenimente il au intelegerea corecta a situatiei, evaluarea lucida a riscurilor si a beneficiilor inaintea luarii unei decizii, verificarea ofertei cu aparenta stralucitoare ale unei lovituri” (verificati insa mai ales “bonitatea” oamenilor cu care discutati), precum si abilitatea cu care purtati o negociere.

S-ar putea ca, pana la materializarea acestei oportunitati, sa asteptati sau sa faceti diligentele necesare pana spre 1 septembrie a.c. Pe 10 si 11 martie, pe Lei ii “bantuie” gandurile de marire, adica de progres, de beneficiu, de afirmare dar toate cu o doza de exagerare.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...