Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 05 – 11 Decembrie 2015


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 05 – 11 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 05 – 11 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Saptamana cuprinsa intre 5 si 11 decembrie nu ridica probleme majore nativilor. Soarele si Luna, care vor alcatui, pe 11 decembrie, faza de Luna Noua, pot aduce o serie de schimbari in viata sau in sufletul lor.

Uneori, aceste “innoiri” sunt provocate de copii, de partenerul de suflet, alteori poate fi vorba de imaginea pe care o au, la un moment dat, despre ei si care nu le convine. Nu le place cum s-au purtat intr-un anume context si isi propun ca, macar in propriii lor ochi, sa fie la inaltime. E o chestiune de orgoliu: ei trebuie sa fie cei mai buni. Intre 5 si 7 decembrie dupaamiaza, tocmai de aceea, ar fi mai bine sa taca, sa asculte, sa observe, sa traga concluziile necesare daca este cazul.

Nu va luati la harta (aceasta este nota astrala a momentului) cu nimeni, mai ales ca unii vor incerca sa vada “dar cu nervii cum stati?!” Evitati drumurile scurte, micile deplasari in al caror context nu sunt excluse micile incidente sau chiar accidente.

Din 7 decembrie, dupa ora 14.00, pana pe 9 decembrie, nativii, oricat s-a preface, tot vor arata, prin limbajul simbolic si elocvent al corpului sau al mimicii, ca si ceva sau cineva le sta in cale si-i scoate din sarite. Daca vedeti ca un Leu incepe sa-si mestece mustata, fugiti!

Pe 10 si 11 decembrie, orgoliul va atinge cote maxime, fiind justificata Luna Noua, care va face trigon cu Soarele nativilor, dandu- le acelora impresia ca sunt in stare de orice sau ca, lor, totul li se permite. In aceste momente, Leii, din dorinta de a contracara o neimplinire, vor incerca sa epateze prin miscari spectaculoase: performanta sportiva, fel periculos de a trai si petrece sau fel iresponsabil de a cheltui la pariuri si jocuri de noroc. Mercur va intra pe 10 decembrie in casa muncii si, pentru trei saptamani, ii va face destul de constiinciosi, mai ales daca intre timp au primit o atentionare.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...