Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 04-10 Noiembrie 2017


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04-10 Noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 04-10 Noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 4 si 5 noiembrie dimineata, unii nativi vor face efortul de a-si consolida pozitia publica sau autoritatea socio-profesionala. Pe 4 noiembrie dimineata, Luna Plina in Taur ar putea instaura un context de munca nou prin statut, functie, demnitate, imagine publica.

Intre 5 noiembrie, dupa ora 12:26′, si 7 noiembrie dimineata, intalniri si dialoguri cu prietenii. In seara zilei de 5 noiembrie, la ora 21:19′, Mercur va intra in zodia Sagetatorului, dandu-le Leilor capacitatea de a tine sub control sentimentele si de a proceda rational, in ceea ce francezii numesc “coté coeur”.

Intre 7 noiembrie, dupa ora 12:45′, si 9 noiembrie, la pranz, tendinta de a se replia, de a trai interiorizat sau de a nu se exterioriza prin dialog, afirmatii si initiative. Pe 7 noiembrie, la ora 13:39′, Venus va intra in zodia Scorpionului, ceea ce va crea stari de spirit speciale, diferite de la individ la individ, in functie de varsta si tip de legatura cu familia din care provine. In unele situatii, s-ar putea vorbi de ostilitate, revolta fata de punctul de vedere, comportamentul sau deciziile rudelor apropiate, in special ale parintilor. In plan domestic, vor fi total neindicate vanzarile sau alte forme de despartamant de proprietate imobiliara si funciara.

Pe 9 noiembrie dimineata, Luna Neagra va intra in Capricorn, producand, in viitoarele luni, in planul sanatatii, neplaceri osoase, reumatismale, dermatologice, subrezind regimul mineralelor din organism. De asemenea, va destabiliza sectorul munca prin posibile intreruperi temporale ale activitatii, pensionari anticipate, restructurari.

Intre 9 noiembrie, dupa ora 14:30′, si 10 noiembrie, buna forma fizica si psihica; Leii vor da dovada de autoritate, energie si curaj. Cei care desfasoara activitati de creatie, de compozitie sau de interpretare vor putea ajunge la consolidarea viziunilor, vor avea o abordare originala, de mare autenticitate, forta de expresie si convingere.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: