Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 04-10 Martie 2017


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04-10 Martie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 04-10 Martie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 4 martie, dorinta intensa de “marire”, chef de a se impune in fata celor din jur, in postura de “sefi de temut” sau, ca imagine publica, de persoane autoritare.

Intre 4 martie (dupa ora 12:06′) si 6 martie dupa-amiaza, comunicarea cu prietenii ii poate impinge la exagerari. Intalnirile “din obligatie” cu apropiatii nu le vor face placere pentru ca acestea ar putea fi insotite de dialoguri incomode sau de situatii stanjenitoare. Motivul acestor ipostaze il pot reprezenta complicatiile financiare ale acelora care se reflecta asupra Leilor.

Intre 6 martie (dupa ora 14:55′) si seara zilei de 8 martie, etapa a retragerii “in sine”. Nativii vor sa se odihneasca, sa se extraga din forfota obositoare pentru a-si recupera fortele sau pentru a-si ingriji sanatatea.

Intre 8 martie (dupa ora 18:46′) si 10 martie, aceste persoane vor fi in forma fizica si psihica buna.

La inceputul zilei de 10 martie, Marte va intra in zodia Taurului. Unora, acest tranzit de cateva saptamani prin casa a X-a, le va “pune pe masa” o sarcina de serviciu dificila, altora provocarea unei confruntari acute de opinii si interese. Alti Lei vor face efortul de a-si duce un proiect pana la capat, motiv pentru care se vor concentra pe aceasta prioritate cu intreaga lor capacitate de actiune. Vor fi si Lei care pot primi functii noi, un nou statut public, social sau profesional, postùri care nu vor fi lesne acceptate de co-echipieri, concurenti si rivali, de unde si posibilele opozitii, contestatii sau atitudini de fronda. Nota generala a saptamanii va fi data de un context banesc sau de un beneficiu concret. Uneori, poate fi vorba de implinirea unui vis sau de materializarea unui ideal la care Leii au sperat mult timp si care, acum, primeste suportul financiar necesara. Sunt posibile si castiguri ce deriva din mosteniri, daruri, cadouri substantiale, donatii, iertarea de o datorie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...