Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 04-10 Iunie 2016


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04-10 Iunie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 04-10 Iunie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 4, 5 si 6 iunie (pana la ora 6 dimineata), se pot intensifica relatiile inter-umane. Intalnirile cu prietenii si cunoscutii pot fi placute, vesele, spontane si spumoase. O adevarata efervescenta de idei, informatii, opinii si ipoteze pot veni, in acest context, in ajutorul nativilor, care isi vor putea imbogati universul de cunoastere sau isi vor putea lamuri o serie de nedumeriri privitoare la evolutia unui, eveniment, cauza lui etc. Mai complicate par a fi, in acest rastimp, controlat astral de faza Lunii Noi care se produce in ziua de 5 iunie, atunci cand va fi vorba de relatii sentimentale. Povestile de dragoste pot cunoaste sincope, momente de cumpana, de indoiala sau de deziluzie. Unii vor avea sentimentul ca sunt respinsi, altii se vor departa de o persoana fata de care altadata simteau simpatie si atractie, pe fondul neadevarurilor pe care le vor descopere in aceste zile sau pe fondul unor contradictii mai vechi, dar care acum devin profund deranjante. Contextul astral va mai “lovi” si in axa celor doua case ale banilor prin tot felul de ipostaze incurcate sau delicate.

Intre 6, 7 si prima parte a zilei de 8 iunie (pana la ora 9), perioada mai tacuta, traita cu discretie, cu grija in a-si conserva energia sau cu prudenta, evitand evenimentele sonore a caror evolutie nu o pot controla. Se pot ivi discrete stari organice care privesc metabolismul, afectiunile osoase sau reactiile alergice.

Intre 8, 9 si 10 iunie (pana spre la ora 16), Luna va tranzita semnul lor natal si le va influenta comportamentul, facandu-i mai hotarati, mai determinati sau mai radicali in ceea ce spun, ce fac sau ce doresc.

In restul zilei de 10 iunie (dupa ora 16), precum si in zilele urmatoare, se vor contura tendinte justificate de realitatile cotidiene cu care se confrunta; uneori, regimul banilor va reprezenta o preocupare constanta. Alteori, relatiile cu cei dragi sau cu un cerc de prieteni vor pune intr-o ecuatie dificila o decizie privitoare la bani, avantaje materiale. Indicat ar fi sa se astepte destramarea acestui moment astral.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...