Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 04 – 10 Iulie 2015


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04 – 10 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 04 – 10 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Tot ceea ce se petrece pe zodia Racului in prezent si care creeaza premise dificile pentru multa lume nu vor avea asupra Leilor nici un efect chinuitor.

Cel mult nativii se pot simti mai “slabi de inima”, mai indulgenti, mirandu-se cum au devenit brusc atat de “sensibili”. Sunt multe motivele astrologice pentru care cei nascuti in semnul de Foc al Leului nu se lasa tarati de valurile emotiilor starnite de tripleta Soare/Marte/Mercur in Rac.

Un motiv este si faptul ca aceasta tripla conjunctie actioneaza pe casa a XII-a, mai discret, mai slab ca intensitate. Uneori, aceste efecte se vor putea inregistra in planul sanatatii ca un fel de sensibilitate la medicamente, alimente, factori poluanti sau alergeni, alteori in plan psihic, ca o inclinatie spre introspectie, analiza, intoarcere in timp, rascolire a trecutului, cultivarea a amintirilor, cautare a explicatiilor ascunse ale unor fapte petrecute cu mult timp in urma; gandurile lor par a fi mereu cuplate la ceea ce a fost si cu greu ei se pot ancora in prezent.

In preajma zilei de 6 iulie pot pavea loc situatii-limita la locul de munca. Saptamana 4 – 10 iulie evolueaza normal, cu mici izbucniri de personalitate fata de parteneri, colegi, aliati, colaboratori. Dar si acestia ii cam iau prin surprindere cu o initiativa.

Intre 6 si 7 iulie, un mic eveniment ii va linisti intrucatva in privinta unor bani sau castiguri posibile. Pe 8 si 9 iulie, se inflacareaza, se entuziasmeaza cu privire la un proiect sau la o solutie despre care nu detin date amanuntite. Gandul unei schimbari ii fascineaza: pur si simplu ii fura peisajul unei oferte turistice sau a promisiunii unui loc de munca. Pe 10 si 11 iulie pot fi priviti cu simpatie sau aplaudati de public (daca sunt artisti ori interpreti).

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: