Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 04 – 10 Februarie 2017


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04 – 10 Februarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 04 – 10 Februarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 4 si 5 februarie (pana la ora 06:45′), premise personale care vizeaza stabilizarea intr-o functie, consolidarea autoritatii, cultivarea imaginii personale, a bunului renume in ciuda sau, mai ales, pe fondul unor dispute cu rivalii declarati sau a conflictelor deschise.

Intre 5 februarie dimineata si 7 februarie (pana la ora 09:03′), intalniri consultative cu prietenii sau apropiati cu care desfasoara activitati comune, altele decat afacerile. In ciuda bunelor lor intentii, va fi multa pierdere de timp.

Pe 5 februarie, Jupiter va intra in miscare aparent retrograda, si pana pe 9 iunie a.c., cand va reveni la mersul direct, isi va pune o amprenta negativa pe dialoguri, fel de a vorbi si de a argumenta, pe atasamentul fata de unele idei, subrezind sau limitand performantele scolare, reusita la un examen si succesul unor demersuri bazate pe dialog.

Intre 7 februarie dimineata si 9 februarie (pana ora 11:41′), Leii se vor retrage in lumea mocnita a ideilor si planurilor secrete, a rumegarii unor evenimente de data recenta, a elaborarii unor strategii.

Pe 7 februarie, Mercur va intra in Varsator, respectiv in casa a VII-a a relatiilor parteneriale, si va genera tùrnuri ciudate ale sortii sau razgandiri spectaculoase – ale lor sau ale partenerilor.

Intre 9 februarie dimineata si 10 februarie, perioada in care Leii vor gasi cadenta replicilor energice si a rezolvarii in forta a disputelor. Nota generala a saptamanii va fi data de furtuna ideologica cu care Leii se vor confrunta, in virtutea carora vor fi obligati sa accepte realitatea (de obicei, una care nu le convine), sa respinga orice fel de ingradire a libertatii de gandire sau de influentare a deciziilor personale. Jupiter va destabiliza piedestalul multor persoane pe care nativii s-au bazat: aceia nu mai raman in functie, dispar din peisaj ori isi arata adevaratul caracter si interes, etc.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...