Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 04 – 10 Aprilie 2015


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04 – 10 Aprilie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 04 – 10 Aprilie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Prima veste buna pentru acesti nativi este ca, incepand cu 8 aprilie, Jupiter isi va relua mersul direct si va incepe sa functioneze, in beneficiul lor, la intreaga capacitate.

De aici si o stare de bine, de siguranta de sine care se va instala aproape imediat dupa momentul amintit. Pe aceeasi directie, zilele de 8 , 9 si 10 le pot aduce acestora tot felul de ipostaze cotidiene de viata sentimentala sau de implinire personala deduse din emotii, perceptii, stari de spirit vecine cu bucuria, entuziasmul, speranta.

Nu sunt excluse mici sau mari victorii personale in planul relatiilor sufletesti, aventurile sunt si o cauza dar, uneori, si o conditie), al relatiilor cu copiii, al beneficiilor de pe urma unei activitati artistice sau superior intelectuale, ori sportive. Sunt avantajate, din 8 aprilie pana la mijlocul verii anului 2015, jocurile, intrecerile, sporturile, activitatile care aduc bucurie, implinire, relaxare, satisfactie, echilibrare. Sunt bine sustinute castigurile din speculatii dar aici reticenta si masura sunt cheia intelepciunii.

Planetele care tranziteaza in prezent semnul Berbecului contribuie si ele la acest elan existential manifestat insa in alte planuri si cu alte mijloace de expresie astrala. De aceea, nativii din Leu trebuie sa ia in calcul oportunitatile acestui moment, circuitele care se realizeaza si de care ei trebuie sa beneficieze

Chiar daca, pentru asta, vor trebui sa invete, sa dea examene, sa se supuna rigorilor unor evaluari si examinari. Nu e momentul orgoliilor, ci al eficientei. Faceti ceea ce trebuie in avantajul dvs. acum. Luna Plina si eclipsa din 4 aprilie vizeaza chiar casele responsabile cu aceste determinari.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...