Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 03 – 09 Octombrie 2015


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 03 – 09 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 03 – 09 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 3 octombrie sunt la mare pret intalnirile cu prietenii, schimbul de idei si informatiile, consultarile, divertismentul. Uneori, tema acestor discutii o pot reprezenta chestiunile banesti, proiectele in care intra in joc un patrimoniu ce trebuie valorificat inteligent. Alteori, unor persoane nascute in acest semn zodiacal, li se solicita colaborarea ori asocierea in vederea obtinerii unui castig.

Daca lor li se cere sa vina cu “partea materiala” in acest parteneriat, este bine sa se mediteze pe indelete, cu responsabilitate si sa nu se entuziasmeze in fata oricarei propuneri. Verificati sub toate aspectele, mai ales cele aparent neimportante, toate documentele si inscrisurile ce va sunt oferite ca argumente solide. Intre 4 si 6 octombrie dimineata unii nativi vor avea tendinta de a se retrage in intimitatea caminului pentru a se odihni, pentru a si ingriji sanatatea ori poate chiar pentru a trata o disfunctie organica trecatoare legata de digestie, metabolism, reumatism, suferinta osoasa.

Unii se alarmeaza si doresc sa afle cat mai multe lucruri despre respectiva afectiune sau despre simptomele difuze pe care nu si le pot explica sau care nu pot fi lesne diagnosticate. In aceasta ultima ipostaza, este de luat in calcul o boala explicata prin mostenirea genetica. Intre 6 octombrie dupa-amiaza si 8 octombrie, Leii vor fi iar in forma, puternici, autoritari, impunandu-se cu usurinta in mediul in care traiesc si muncesc.

Pe 9 octombrie se nasc tot felul de situatii destul de complexe sau de variate care ii obliga sa mediteze asupra lor ca oportunitate de castig sau administrare. Venus va incepe sa tranziteze casa a II-a a banilor incepand cu 8 octombrie, dandu-le un sprijin real in rezolvarea chestiunilor financiare curente pana la inceputul lunii noiembrie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...