Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 03-09 Ianuarie 2015


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 03-09 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 03 – 09 ianurie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Nu faza de Luna Plina din ziua de 5 ianuarie este elementul important pentru acesti nativi. Ba, pentru multi, zilele de 4, 5 si prima parte a zilei de 6 ianuarie s-ar putea sa treaca fara sa primeasca nici un impuls de la aceasta configuratie.

Poate, doar, pentru unii, cei mai in varsta, starea de sanatate sa oscileze, in sensul unei stari generale cand mai bune cand mai alterate, fara ca sa se stie exact cauza ei organica. In schimb, din dupa-amiaza zilei de 6 pana pe 8 ianuarie, harta cerului astral al Leilor este intensa, bogata in evenimente, aducatoare de surprize, provocatoare.

In cel mai modest fel de manifestare al acestui context astral, se poate vorbi doar de certuri, enervari de moment, stare de surescitare. Relatiile parteneriale sunt cele mai vizate si ele pot cunoaste modificari surprinzatoare care se produc cu viteza, mai ales pe fondul unui gest care provoaca, prin reflex, alte si alte situatii si decizii implicite. Atentie la felul in care evolueaza litigiile si procesele, in indiferent ce stadiu procedural.

Totul se poate schimba dintr-o clipa in alta. Nu intotdeauna in rau dar dramatic si socant cu siguranta. Nu sunt excluse crizele de mandrie, accesele de orgoliu, sau manifestarile in care vanitatea joaca rolul de dracusor provocator. Pe 9 ianuarie unii pot trai clipe de ingrijorare provocate de o serie de masuri luate la locul de munca ce le pot afecta venitul salarial. Acolo unde specificul activitatii profesionale poarta o doza mare de implicare a constiintei, a probitatii morale, a crezurilor si convingerilor, confruntarea dintre astri puternica si intensa poate pregati, fie si in surdina, gesturi cu tenta spectaculoasa prin sacrificiul ori renuntarile liber consimtite.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...