Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 03-09 Decembrie 2016


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 03-09 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 03-09 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 3 decembrie (pana la ora 21:44′), zi in care nativii nu vor avea tragere de inima pentru nici un tip de activitate practica. Nu doresc sa fie harnici, nu au chef sa demonstreze la locul de munca, cat de buni si eficienti sunt ei. Starea lor de spirit va una morocanoasa si destul de ostila schimbarilor (de program, de plan de lucru, de volum de munca, de asumarea a unor noi responsabilitati, de introducere ori de testare a unor utilaje noi, etc.).

Din seara zilei de 3 decembrie pana pe 6 decembrie dimineata, sotul sau sotia le pot face surprize, mai mult sau mai putin placute dar le pot face si “figuri”, adica, sa-i puna in fata unui fapt implinit, a unei decizii care sa-i lasa fara cuvinte. Evenimente care ies din tiparul situatiilor obisnuite se pot petrece in viata acestor nativi daca sunt implicati in procese, anchete, conflicte. Din 6 decembrie (dupa ora 06:31′) pana pe 8 decembrie la pranz, confuzie cu privire la o decizie in plan material, financiar. Lipseste atat informatia necesara cat si vointa de a se implica, de a face efort pentru gasirea unei solutii.

Din 7 decembrie, planeta Venus isi va incepe tranzitul prin casa a VII-a a relatiilor parteneriale ceea ce poate constitui o premisa astrala pentru un parteneriat (casatorie, semnarea unui contact, integrarea intr-un grup/colectiv de lucru etc.).

Din 8 decembrie (dupa ora 12:16′) si 9 decembrie, nota generala a perioadei ar putea fi data de lupta interioara care s-ar da in mintea lor cu privire la un plasament socio-profesional mai bun sau de a gasi modalitatile prin care acesta sa fie dus la bun sfarsit prin eliminarea piedicilor care persista. Una dintre ele este comunicarea defectuoasa, blocata sau drastic restrictionata din varii motive.

O alta ipostaza ar putea veni de la piedicile si conditiile legate de locul de munca. Nu luati decizii hazardate pe 9/10 decembrie cu privire la rude si/sau sot.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...