Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 02-08 Noiembrie 2019


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02-08 Noiembrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 02-08 Noiembrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 2 și 3 noiembrie, la prânz, efort fizic, muncă intensă, solicitantă, concentrare pe sarcinile de serviciu care produc, deseori, o stare de spirit precară: oboseală, epuizare, stres, de unde și nevoia continuă de „a-și face curaj” pentru a duce treburile la bun sfârșit. Încordare în relațiile profesionale, efort de a se ține departe de conflicte.

Din 2 noiembrie, planeta Venus se va afla în zodia Săgetătorului și va colora, în chip plăcut, sectorul vieții afective. Până spre 26 noiembrie, nativii vor avea parte de stări sufletești armonioase, se vor liniști și își vor (re)găsi calmul interior.

Perioadă profitabilă pentru a se „repara” relațiile „defectate” dintre părinți și copii ori dintre cei care se iubesc; împăcări spectaculoase. Profit, câștig, beneficiu (de imagine, de notorietate) în cazul celor care evoluează în plan artistic. Nota generală privește în principal oportunitățile și secundar capacitatea lor interpretativă.

Între 3 noiembrie, după ora 13:20′, și începutul zilei de 6 noiembrie, relațiile parteneriale pot sta sub semnul unor surprize care introduc interdicții, refuzuri, constrângeri, piedici care angajează persoana nativului, funcția și imaginea lui, familia din care provine, relațiile parteneriale, dușmăniile sau căsnicia. Leii nu trebuie ia decizii definitive oricât de provocatoare și enervante sau (aparent) periculoase s-ar arăta împrejurările defavorabile lor.

Între 6 noiembrie, după ora 01:08′, și 8 noiembrie, la prânz, trăiri intense, reacții emoționale față de vorbe, fapte, atitudini, întâmplări care pun în prim-planul atenției lor statutul unui posibil/viitor câștig ori al drepturilor lor legitime asupra unui patrimoniu (sumă de bani) pentru care se află în litigiu cu alți pretendenți. Din 8 noiembrie, după ora 13:49′, cei tineri vor trăi intens dorința de a se afirma în viața publică și de a face salturi spectaculoase în plan profesional.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...