Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 02 – 08 Mai 2015


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02 – 08 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 02 – 08 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Dincolo de chestiunile urgente, de problemele importante din punct de vedere profesional sunt destule momente agreabile care se pot produce in existenta de fiecare zi a nativilor din Leu.

Pe 2 mai, ei se pot dovedi abili si plini de diplomatie cand va fi vorba de intrebari puse si raspunsuri date, in discutiile cotidiene cu vecinii sau apropiatii; intre rude, mai ales intre frati, se poate instala chiar o oarecare armonie, pace sau impacare. Intre 3 si 5 mai dimineata situatia e mai radicala, mai ales ca in acest rastimp se produce faza de Luna Plina care priveste casele a IV-a si a X-a. Numeroase treburi de familie, de avere, de gospodarire a unui bun (imobiliar, funciar, utilaje etc.) ridica multe aspecte ce trebuie analizate si rezolvate.

Daca pot face asta fara stres si fara sa se vaite, la urma, perioada, nu li se va parea chiar atat de grea. Mai dificil se poate dovedi acest rastimp in privinta chestiunilor oficiale sau in contextul exercitarii prerogativelor functiei.

Autoritatea acestor nativi poate fi contestata sau subminata. Doresc sa faca dreptate dar nu sunt lasati iar piedicile care li se pun in acest demers nu sunt de loc simple. Indicat ar fi sa se amane orice gest justitiar pentru o perioada mai favorabila sau macar sa nu se comita excese de zel sau sa se angajeze in actiuni care sa-i oblige la un consum mare de energie si la valuri de enervare.

Intre 5 mai dupa-amiaza si 7 mai nativii din Leu vor avea chef sa petreaca, sa faca lucruri excentrice; in principal, au o mare sete de aventura. De aceea, o poveste de dragoste poate fi atat o provocare cat si un motiv de satisfactie. Pe 8 si 9 mai grija fata de sanatate alimentatie sau medicatie va fi mai pronuntata.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...