Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 02-08 Iulie 2016


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02-08 Iulie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 02-08 Iulie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 2 si 3 iulie (pana la ora 16:20′), relatiile cu prietenii sau cunoscutii de care se afla legati prin interese si scopuri comune vor fi privilegiate. Comunicarea este buna, cu mici exceptii, cand Leii se vor angaja in controverse, mergand pana la a pune pariuri. Relatiile sentimentale sunt cam volatile si pot degenera repede in furtuni verbale. Miza vizibila sau ascunsa a unor dispute pe nativii le angajeaza este una baneasca. Nu vor sa dea bani, nu pot sau nu au chef sa faca unele cheltuieli, ridica tot felul de intrebari si pun tot felul de conditii, doar, doar, scapa fara sa scoata banii din buzunar.

Intre 3 iulie (dupa-amiaza) si 5 iulie (pana la ora 18:30′), se anunta o perioada delicata pentru sanatate, mai ales pentru fiziologia aparatului digestiv si pentru regimul zaharului.

In aceasta perioada alimentatia si medicatia trebuie supravegheate atent dupa cum, intelept ar fi, sa se abtina de la excese culinare si bahice, pe 4 iulie si apoi, pe 8 iulie, cand riscul de a face o criza de ulcer, de apendicita sau de indigestie este sporit. Se mai contureaza un risc de urticarie si/sau alergie la alimente, medicamente sau substante cu care corpul lor intra in contact direct (creme, lotiuni, substante folosite in tratamente cosmetice sau terapii corporale).

Intre seara zilei de 5 si 7 iulie, Leii vor fi plini de energie, de initiativa. Vointa si ambitia lor vor fi la cote mari, motiv pentru care se pot mobiliza sa intervina energic in chestiuni de familie sau sa puna piciorul in prag. In acest rastimp nativii vor putea sesiza cum, asupra lor, planeaza doua tendinte: una de a fi curajosi si a accepta ofertele si provocarile momentului, in vederea unor schimbari in plan profesional sau in concordanta cu visele si proiectele lor mai vechi. Alteori, latura afectiva pare sa nu-i multumeasca: ar dori sa renunte la o relatie afectiva dar conditiile morale sau materiale care-i leaga de respectiva persoana ii obliga sa amane orice decizie. Singura directie care poate fi speculata este cea a schimbarii locului si profesiei, pe fondul unei plecari din tara, mai ales in cazul celor tineri sau, cel mult, pana in 41/42 de ani.

Pe 8 iulie, Leii vor fi preocupati sa-si administreze banii si sa faca rost de o noua sursa de venit salarial.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...