Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 02 – 08 Ianuarie 2016


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02 – 08 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 02 – 08 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Dialogurile devin, intre 2 si 3 ianuarie, dificile pentru Leii care nu au nici un fel de retinere sa izbucneasca, in stilul lor caracteristic, sonor si cu cascade de argumente si acuzatii.

Pentru echilibrul de la locul de munca, acest tranzit este riscant: “aprinderea fitilului” in aceasta etapa transformandu-se in “focuri bengale”, dupa 8 ianuarie. Asociate cu un grad de pericol sunt, in acest rastimp, si scurtele deplasari. Pe 2 ianuarie, Mercur va intra in casa a VII-a, unde, pentru urmatoarele sase zile, va permite finalizarea unor tranzactii, prin gasirea unei solutii ingenioase. In alte cazuri insa, discutiile incepute acum se vor opri pana la jumatatea lunii februarie 2016, cand vor putea fi reluate din punctul in care s-au blocat.

Pe 3 ianuarie, Marte va intra in casa a IV-a, legata de aspectele familiale sau patrimoniale, pozitie astrala care le va induce nativilor tendinta de a apela la tactici si manevre care, in cel mai bun caz, nu vor face o impresie buna sau, la antipozi, vor genera reactii dure din partea celor “atacati”. Primele tentative neinspirate se pot produce deja intre 4 si 6 ianuarie, perioada nefasta pentru relatiile matrimoniale, divorturile sau tentativele de realizare a unui partaj.

Neinspirata si fara spor va fi, de asemenea, orice initiativa de a provoca o tranzactie sau o separare a partenerilor de afaceri. Din 6 ianuarie (dupa ora 9 dimineata) si pana in dupa-amiaza zilei de 8 ianuarie, Leii vor deveni exuberanti si laudarosi.

Dorinta lor de a impresiona sau de a demonstra ceva ca sunt bogati, puternici, influenti, ii va impinge la exces de zel, la aventurism si vedetism. Tendinta de a paria, de a practica jocuri de noroc, de a trai intens, de a cultiva un stil de viata periculos trebuie reprimata. Din seara zilei de 8 ianuarie, relatiile de munca primeaza, grevandu-le timpul si solicitandu-i fizic.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...