Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 02-08 Decembrie 2017


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02-08 Decembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 02-08 Decembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In ziua de 2 decembrie situatie complicata sau, pentru unii, chiar dramatica, starnita de un vartej cu (pre)miza sociala, publica. Mai afectati vor fi cei cu functii si responsabilitati care se vor vedea nevoiti sa spuna sau sa actioneze intr-un fel brutal, drastic, autoritar si categoric pentru a-si apara statutul, autoritatea ori renumele si credibilitatea.

Intre 2 decembrie, dupa ora 23:21′, si 4 decembrie seara, situatii efervescente care vor modifica raportul de forte in asocieri, prietenii, apropieri umane. Uneori, acestea se vor produce cu schimburi de cuvinte „infierbantate”. Alteori, va fi vorba doar de o enervare traita in forul interior, Leii controlandu-si, pana la un punct, reactiile, pe principiul ca nu se vor pune la mintea tuturor… doar ca Luna Plina in Gemeni, din 3 decembrie, ar putea risipi aceasta capacitate de a se abtine, nativii dand frau liber maniei si spiritul lor de dreptate.

Intre 4 decembrie, dupa ora 22:37′, si 6 decembrie seara, nemultumiri nascute din evenimentele care degradeaza relatiile de serviciu sau care intra in contradictie cu principiile lor de viata.

Intre 6 decembrie, dupa ora 22:38′, si 8 decembrie etapa a orgoliului personal; Leii vor avea reactii categorice si vor fi mai putin „maleabili”, adaptabili ori concilianti si cooperanti. Contextul astral al acestui rastimp va fi unul bogat, generos si complex, permitandu-le nativilor sa-si afirme personalitatea, talentul sau vocatia, sa realizeze (daca activeaza in planul creatiei si al interpretarii artistice) adevarate performante ori sa-si puna in aplicare intentiile de viata printr-o abordare frontala, directa, fara tremolo si dubii, premize care le vor permite sa evolueze conform constiintei si idealurilor lor. Mercur, care va intra in miscare aparent retrograda, le va insufla dorinta de a-si verifica sentimentele, de a-si reevalua investitiile afective sau proiectele personale. Cei care practica discipline sportive pot obtine succese remarcabile.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...