Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 02-08 Aprilie 2016


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02-08 Aprilie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 02-08 Aprilie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 2 si 3 aprilie, se va continua, in linii mari, dinamica perioadei anterioare, fara a se ivi prea multe oportunitati in a schimba ceva intr-o directie, cu exceptia, poate, a unei surprize ce poate surveni in desfasurarea unui conflict sau a unui proces.

Intre 4 si 6 aprilie dimineata (pana la ora 10), se refac premizele astrale ale unei preocupari materiale sau indreptate spre beneficiile (venituri, redevente, etc.) provenind de la bunuri ce le revin. Mici dificultati in a semna ori a finaliza un contract. Din a doua parte a zilei de 6 aprilie pana pe 8 aprilie dimineata (ora 10), peisajul astral se schimba dramatic.

Pe 7 aprilie se formeaza faza de Luna Noua, pe semnul de Foc al Berbecului (in armonie cu “Focul” Leului), in conjunctie cu Uranus si sustinuta de Venus (intrata din 5 aprilie, in aceiasi zodie). Ipostaza poate provoca o furtuna in planul ideilor, credintelor si convingerilor de pana acum. Increderea in ceva sau cineva se poate zdruncina serios, alimentand indoielile si spaima in fata schimbarii iminente sau a degradarii ireversibile a unei formule de viata ce se baza (sau se construise) pe o anume persoana sau pe o directie de viata si constiinta.

Leii vor avea tendinta de a lua totul in plan personal chiar daca, uneori, ceea ce se intampla in preajma lor nu-i priveste decat partial. Axa celor doua case ale comunicarii este incarcata asa cum e, vara, cerul inaintea unei furtuni. Totul risca sa declanseze “tunete si fulgere”, totul se indreapta daca nu se abtin si nu se controleaza spre conflicte.

Riscurile in timpul drumurilor lungi sau scurte sunt o alta realitate a acestei perioade.

Pe 8 aprilie, dupa ora 10 dimineata, pot purta discutii cu privire la rostul lor intr-un context profesional, oficial, cu miza sociala sau de imagine. Unii Lei pot vorbi in sedinte, la bara, la catedra, la microfon, in fata unui public in chip elocvent, ferm, autoritar si just.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...